Υποδοχή

Με κινητήριο δύναμη την αγάπη μας και το σεβασμό για τα παιδιά δημιουργήσαμε έναν χώρο ζεστό, δημιουργικό και ευχάριστο. Ένα χώρο με απόλυτη ασφάλεια, άνεση και λειτουργικότητα. Η εργονομία των επίπλων, η διακόσμηση και η χωροταξική διαμόρφωση του χώρου αφυπνίζουν την φαντασία, προάγουν την μάθηση δημιουργώντας ένα ιδανικό περιβάλλον φοίτησης.

Η υποδοχή μας είναι αναμφίβολα, η καρδιά του φροντιστηρίου μας. Βρίσκεται στον 1ο όροφο και ανα πάσα στιγμή τα στελέχη μας μπορούν να σας εξυπηρετήσουν και να σας δώσουν τις απαραίτητες πληροφορίες που θα χρειαστείτε για την λειτουργία του φροντιστηρίου.

Αίθουσες Διδασκαλίας

Στη «Μέδοδο» καμαρώνουμε γιατί είμαστε οι πρώτοι που κατήργησαν τα παραδοσιακά θρανία και όλοι οι μαθητές κάθονται στο «πρώτο θρανίο» όπου μαζί με τους καθηγητές τους γίνονται μία ομάδα.

Με διαδραστικά σύγχρονα εποπτικά μέσα για την οργάνωση της μελέτης, εικαστικές παρεμβάσεις με μοναδικές ταπετσαρίες τοίχων, εργονομικά έπιπλα που ευνοούν την ομαδική εργασία, ολιγομελή τμήματα και καλά φωτιζόμενους χώρους δημιουργήσαμε ένα ευνοϊκό περιβάλλον που εμπνέει τα παιδιά, κάνοντας την ΜΕΘΟΔΟ το δεύτερο σπίτι τους.

Οι χώροι έχουν υπέροχη αισθητική, μοναδική διακόσμηση και ο εξοπλισμός τους καλύπτει τις αυστηρές προδιαγραφές ασφαλείας και υγιεινής στους χώρους εργασίας.

Πειραματικά Εργαστήρια

Η εμπέδωση και η κατανόηση πολλών μαθημάτων σε μαθήματα θετικών κατευθύνσεων απαιτεί την πειραματική εφαρμογή τους.

Στη ΜΕΘΟΔΟ επενδύσαμε στην δημιουργία αιθουσών που φιλοξενούν πειραματικά όργανα έτσι ώστε να επιλύουμε κάθε απορία, να θέτουμε βάσεις γνώσεων και να βελτιώνουμε την απόδοση των μαθητών μας.

Εποπτικά Μέσα Διδασκαλίας

Η ΜΕΘΟΔΟΣ έχει επενδύσει στην προσθήκη ψηφιακών συσκευών αφής (Διαδραστικούς Πίνακες – Interactive whiteboard) σε κάθε αίθουσα διδασκαλίας.

Στο υποστηρικτικό PC που υπάρχει σε κάθε αίθουσα έχει εγκατασταθεί λογισμικό για τα μαθήματα που διδάσκονται έτσι ώστε να ενισχυθεί η ποιότητας της εκπαίδευσης.

Ο διαδραστικός πίνακας αποτελεί ένα ισχυρό εργαλείο διδασκαλίας, συνεργασίας και παρουσίασης. Η συνδροµή του είναι πολύτιµη ειδικά στα µαθήµατα της φυσικής, των µαθηµατικών, της χηµείας, της βιολογίας, του προγραµµατισµού και των φιλολογικών.

Στα µαθήµατα Φυσικής, Χηµείας και Βιολογίας ο πίνακας µετατρέπεται σε πειραµατική διάταξη. Τα ελατήρια, τα µόρια και τα κύτταρα κινούνται και ο µαθητής µένει έκπληκτος µε την άµεση αντίληψη του φαινοµένου. Η εικόνα βοηθάει τον µαθητή να εµπεδώσει εύκολα το φαινόµενο και να το αποδώσει στις εξετάσεις. Ο πίνακας διαθέτει σύνδεση Internet, η οποία δίνει τη δυνατότητα για αναζήτηση πληροφοριών και παρακολούθησης on line µαθηµάτων από ξένα πανεπιστήµια.

Έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην Αγγλία από εκπαιδευτικό & τεχνολογικό οργανισμό έδωσε τα ακόλουθα στοιχεία για την χρήση των διαδραστικών πινάκων:

  • Αυξάνουν τον ενθουσιασμό και το ενδιαφέρον

  • Δημιουργούν περισσότερες ευκαιρίες για συμμετοχή και συνεργασίας

  • Αναπτύσσουν κοινωνικές και προσωπικές δεξιότητες

  • Λιγότερες σημειώσεις μέσα στην τάξη

  • Αυξημένη ανταπόκριση και δυνατότητα αφομοίωσης σύνθετων εννοιών

  • Καλύτερη εκμάθηση για παιδιά με διαφορετικά στυλ μάθησης (Ακουστικό, Οπτικό, Κιναισθητικό)

  • Αύξηση αυτοπεποίθησης.