Διοίκηση

Πιστοί στο όραμα και τους στόχους που θέσαμε, προσπαθούμε κάθε μέρα να οργανώσουμε τους διαθέσιμους πόρους της επιχείρησης για να λειτουργήσουμε όσο το δυνατό πιο αρμονικά. Δίνουμε όλη μας την αγάπη σε αυτό που κάνουμε. Έχουμε τη ΜΕΘΟΔΟ, την ΠΙΣΤΗ, το ΣΕΒΑΣΜΟ για τη δουλειά που κάνουμε και προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας.
Τα διοικητικά καθήκοντα ασκούνται από τους:

Κος Πετρίδης Πέτρος Μαθηματικός

Κο Πετρίδη Πέτρο, Μαθηματικό

Κος Ζάχος Ηλίας Φυσικός

Κο Ζάχο Ηλία, Φυσικό

Γραμματειακή Υποστήριξη

Η γραμματειακή μας υποστήριξη φροντίζει για την άψογη διεξαγωγή των μαθημάτων και την άμεση εξυπηρέτηση των μαθητών και των γονέων τους και αποτελεί απαραίτητο τμήμα της ομαλής λειτουργίας του Φροντιστηρίου μας. Φροντίζει για την απρόσκοπτη και ανεμπόδιστη επικοινωνία εκπαιδευτικών και γονέων και είναι πρόθυμη και πάντα έτοιμη να εξυπηρετήσει μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς.

poioi-eimaste

Εκπαιδευτικοί

Οι εκπαιδευτικοί που συνεργάζονται με το Φροντιστήριο Μέθοδος αποτελούν το μεγαλύτερο κεφάλαιό μας.

Η επιλογή των εκπαιδευτικών γίνεται με αυστηρές μεθόδους αξιολόγησης.

Όλοι οι εκπαιδευτικοί έχουν μεγάλη διδακτική εμπειρία, ειδίκευση στα διδακτικά τους αντικείμενα, έχουν υψηλές δεξιότητες στη μετάδοση της διδακτέας ύλης (μεταδοτικότητα) και είναι συγγραφείς βιβλίων.

Παρακολουθούν την εκπαιδευτική πορεία κάθε μαθητή ατομικά και επικοινωνούν τακτικά με τους γονείς.

Κάθε ακαδημαϊκό έτος οι εκπαιδευτικοί και το στελεχιακό δυναμικό της ΜΕΘΟΔΟΥ εντάσσονται σε συνεχή προγράμματα ανάπτυξης ικανοτήτων και δεξιοτήτων. (Προγράμματα Δια βίου Μάθησης).

Έχουν αναπτυχθεί διοικητικοί μηχανισμοί (management) υποκίνησης για διατήρηση του «ΠΑΘΟΥΣ» διδασκαλίας του ανθρώπινου δυναμικού.

Οι εκπαιδευτικοί αξιολογούνται κάθε χρόνο από τους μαθητές με σκοπό την αυτοβελτίωσή τους.

panagis

Εξωτερικοί Σύμβουλοι

O κος Παναγής είναι κάτοχος Master (MBA) in Business Administration από το Kingston University, Post Graduate Diploma in Marketing Management και (BA) in Marketing.

Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων από το ΕΚΕΠΙΣ και τον ΟΑΕΔ με διδακτική εμπειρία 20 ετών. Διδάσκει Marketing σε σχολές, κρατικούς φορείς, Κέντρα Επαγγελματικής κατάρτισης και έχει εκπαιδεύσει στελέχη και επιχειρηματίες πολύ μεγάλων επιχειρήσεων. Έχει επαγγελματική εμπειρία 25 ετών στο χώρο των Πωλήσεων –Marketing ως Ανώτατο Διευθυντικό Στέλεχος και ως Managing Director σε μεγάλες εταιρείες. Σήμερα κατέχει τη θέση του Εμπορικού Διευθυντή στην εταιρεία Επαγγελματικών Προϊόντων Κομμωτηρίου SOLO PRO.

Ο κος Παναγής είναι Αντιπρόεδρος και Ιδρυτικό μέλος των εξειδικευμένων στελεχών Μarketing & Διοίκησης Επιχειρήσεων του συλλόγου Marketing Club.