Η μελέτη και η συγκέντρωση κάθε παιδιού αλλά και κάθε ενήλικα δεν εξαρτάται μόνο από τις ικανότητες του καθένα ή το πώς είναι γραμμένο ένα βιβλίο ή την όρεξη που έχει την δεδομένη στιγμή. Πολύ μεγάλη σημασία έχει επίσης το περιβάλλον που φιλοξενεί το διάβασμά του. Είναι σημαντικό λοιπόν για εμάς να παρέχουμε ένα χώρο που να μπορεί να υποστηρίζει με όλους τους τρόπους τις προσπάθειες μαθητών και καθηγητών και να αποτελεί το ιδανικό σκηνικό για μελέτη και μάθηση.

Η ηρεμία, η συγκέντρωση, η έμπνευση μαθητών και καθηγητών εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το περιβάλλον στο οποίο αναπτύσσουμε την δημιουργικότητά μας και εργαζόμαστε. Στην ΜΕΘΟΔΟ δώσαμε ιδιαίτερη προσοχή σε αυτό τον τομέα

Διαδραστικά σύγχρονα εποπτικά μέσα για την οργάνωση της μελέτης, εικαστικές παρεμβάσεις με μοναδικές ταπετσαρίες τοίχων, εργονομικά έπιπλα που ευνοούν την ομαδική εργασία, ολιγομελή τμήματα και καλά φωτιζόμενοι χώροι δημιουργούν ένα ευνοϊκό περιβάλλον που εμπνέει τα παιδιά, κάνοντας την ΜΕΘΟΔΟ το δεύτερο σπίτι τους.

Οι χώροι έχουν υπέροχη αισθητική, μοναδική διακόσμηση και ο εξοπλισμός τους καλύπτει τις αυστηρές προδιαγραφές ασφαλείας και υγιεινής στους χώρους εργασίας.