Γονείς

Πιστεύω ότι με διαφορά είναι το καλύτερο φροντιστήριο. Συνεχίστε έτσι. Μακάρι να σας μιμηθούν και άλλα φροντιστήρια . Εξαιρετικό περιβάλλον, άριστοι καθηγητές , τέλεια σχέση με τους μαθητές σας και τους γονείς. Μεγάλες επιτυχίες.!!!”

Λαδάς Φώτης

 

Ένα μεγάλο μπράβο. Το παιδί μου είναι ενθουσιασμένο. Βελτίωσε τρομερά τους βαθμούς του, κάλυψε όλα τα κενά του και έβαλε μεγάλους στόχους . Δεν το περίμενα. Ευχαριστώ πολύ!!

Τερζής Χρήστος

 

Παιδιά όλα είναι τέλεια. Δεν συγκρίνεστε. Το παιδί μου αρίστευσε και έπιασε τη σχολή που επιθυμούσε. 

Μπουναρέλης Αθανάσιος

 

Τα βιβλία τους είναι εξαιρετικά. Οι καθηγητές είναι πάνω στα παιδιά. Ο γιος μου κάθε φορά που έρχεται σπίτι μου μιλάει για την ΜΕΘΟΔΟ. Είναι ενθουσιασμένος.

Ορφανός Ιωάννης

 

"Πιστεύω ότι κάναμε την καλύτερη επιλογή για το μέλλον του παιδιού μας. Μας το σύστησαν ως το κορυφαίο φροντιστήριο για το παιδί μας. Στην αρχή ήμασταν επιφυλακτικοί γιατί δεν ξέραμε ποιον να πιστέψουμε. Από την πρώτη επαφή όμως που είχαμε με την διοίκηση , ήμασταν σίγουροι ότι πήραμε την πιο σωστή απόφαση. Έχει εξαιρετικούς καθηγητές, πολύ καλά βιβλία, μοναδικό σύστημα εκπαίδευσης, υπέροχες εγκαταστάσεις και πάνω από όλα δουλεύουν με μέθοδο. "

Εμανουηλίδης Δημήτριος

 

"Εξαιρετική οργάνωση. Οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες και καλά παιδιά. Τους ξέρω προσωπικά. Δεν τα λέω αυτά για να χαϊδέψω αυτιά. Ξέρουν τι κάνουν, ξέρουν πως θα καθοδηγήσουν το παιδί στο τελικό στόχο. Εξάλλου αν κάποιος το ψάξει θα δει ότι βγάζουν αριστούχους για το Πανεπιστήμιο. Οι επιτυχίες τους μιλούν από μόνες τους…..!"

Αναστασίου Βασίλειος

 

Καλό φροντιστήριο. Δεν έχω να πω κάτι περισσότερο. Με βολεύει που βάζουν λεωφορείο για το παιδί και μου αρέσει που βλέπω πρόοδο στα μαθήματά του.

Χριστοφορίδης Θεόδωρος

 

"Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Φροντιστήριο <<ΜΕΘΟΔΟΣ>> για την επιτυχία του μεγάλου μου γιου, λίγα χρόνια πριν και φυσικά για την επιτυχία του δεύτερου γιού μου του Πέντα Ιωάννη, φέτος (2017)

Η προσφορά όλων των καθηγητών του Φροντιστηρίου τόσο σε γνωστικό όσο και σε ανθρώπινο επίδεδο ήταν αυτή που συνέβαλλε καθοριστικά στην πρόοδο και την επιτυχία τους.

Συγχαρητήρια στην διεύθυνση και σε όλους του καθηγητές που δίνουν <<ψυχή>> σε αυτό που κάνουν. Πάντα επιτυχίες.

Ολυμπία Βοζίκη - Πέντα

 

Η "Μεθοδικότητα" και η αποτελεσματικότητα είναι αυτά που τελικά χαρακτηρίζουν ένα άριστο φροντιστήριο. Οί άνθρωποι του "Μέθοδος" βρίσκουν πάντα την "Μέθοδο" να καθοδηγούν τους μαθητές του για να πετυχαίνουν τους στόχους τους.

Συγχαρητήρια σε όλους

Γιαχανατζής Στάθης 

 

Μαθητές 

 

Tην επιτυχία μου την οφείλω στη ΜΕΘΟΔΟ. Όλα τα θέματα στις Πανελλήνιες τα είχαμε διδαχτεί. Η δουλειά που κάνουν δεν περιγράφεται. Πραγματικά τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.

Τερζή Αναστασία (Ιατρική)

 

Έβαλα στόχους και με σκληρή δουλειά και μελέτη τα κατάφερα. Με βοήθησαν απίστευτα στη ΜΕΘΟΔΟ. 

Λαδάς Αλέξανδρος (Πολυτεχνείο)

 

Ξεκίνησα στην ΜΕΘΟΔΟ από την Α΄Λυκείου. Η διαφορά στις επιδόσεις μου ήταν ολοφάνερη μέσα στη τάξη σε σχέση με τους συμμαθητές μου. Το επίπεδο γνώσης στην ΜΕΘΟΔΟ είναι High Class!! Είχα πάει και σε άλλα φροντιστήρια να κάνω μαθήματα. Καμία σχέση. Η ΜΕΘΟΔΟΣ είναι χρόνια μπροστά. Πέρασα στη σχολή της επιλογής μου.

 

Ελπιδοφόρα Ελπίδα (Ιατρική)

 

Με έκαναν να το πιστέψω ότι μπορώ να τα καταφέρω. Εχουν ένα παρα πολύ καλό σύστημα εκπαίδευσης που στηρίζεται στο τρόπο διδασκαλίας, στην εμπειρία που έχουν, στα μέσα που χρησιμοποιούν για να κάνουν το μάθημα, στο ενδιαφέρον τους για εμάς. Πραγματικά τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.

 

Ορφανός Δημήτριος (Πολυτεχνείο)

 

Μπορώ να σας πω ότι η επιτυχία μου ήταν συνδυασμός πολλών πραγμάτων. Καταρχήν στη ΜΕΘΟΔΟ έχουν αναπτύξει συγκεκριμένο σύστημα εκπαίδευσης με στόχους, οι καθηγητές κάθε χρόνο εκπαιδεύονται και το επίπεδό τους είναι παρα πολύ υψηλό. Δεν τους επιλέγουν τυχαία. Μου άρεσε πολύ το κλίμα μέσα στο φροντιστήριο. Όταν οι συνθήκες είναι καλές σου κάνει όρεξη και να διαβάσεις. Θεωρώ ότι δεν μπορεί κάποιος να φτάσει τη ΜΕΘΟΔΟ. Μιλάω με συμμαθητές μου που πηγαίνουν αλλού και εκπλήσσονται με αυτά που κάνουμε. Το φροντιστήριο αυτό προετοιμάζει κυριολεκτικά αριστούχους τόσο για θετικές όσο και για θεωρητικές κατευθύνσεις.

Γιαχανατζής Ανδρόνικος (Εφαρμοσμένη Πληροφορική)