Ποιοι είμαστε

poioi-eimaste
Το Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης «Μέθοδος- Πρότυπα κλειστά τμήματα» ιδρύθηκε το 1994, από τους Ζάχο Ηλία και Πετρίδη Πέτρο, Φυσικό και Μαθηµατικό αντίστοιχα. Με οδηγό το πάθος µας για υψηλή ποιοτική εκπαίδευση, μεθοδικά, χτίσαμε µια αληθινή σχέση εμπιστοσύνης µε τους γονείς και τους μαθητές. Μια σχέση που κάθε χρόνο δικαιώνει την προσπάθεια όλων μας.

Οι 9 στους 10 αριστούχους της περιοχής κάθε χρόνο είναι μαθητές μας. Αυτό το καταφέραμε γιατί επενδύσαμε σε επιστημονικό προσωπικό, σε εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις, σε συγγράμματα, σε ποιότητα ανθρώπων, σε σύγχρονα εποπτικά μέσα διδασκαλίας και σε μηχανισμούς βελτίωσης της γνώσης μας (δια βίου μάθηση).
Οι επιτυχίες των μαθητών μας είναι αυτές που μας δίνουν δύναµη και έµπνευση για να προχωρήσουμε ακόµα πιο δυναµικά, χωρίς να θυσιάσουμε καµιά από τις αρχές και τις αξίες μας.

to-orama-mas

Όραμα μας

Η παροχή υψηλών, ποιοτικών υπηρεσιών εκπαίδευσης που μας καθιστά

πρότυπο εκπαιδευτικό Οργανισμό παροχής γνώσης και διαμόρφωσης ατόμων με ολοκληρωμένη προσωπικότητα , οι οποίοι θα μπορούν να υλοποιήσουν μέσα από εμάς τα οράματα και τις επιδιώξεις τους.

i-filosofia-mas

Φιλοσοφία μας

Η οργάνωση δράσεων που θα δημιουργούν τις προϋποθέσεις για την ανάπτυξη ολοκληρωμένου προγράμματος εκπαίδευσης και προετοιμασίας του μαθητή.

Η εξατομίκευση των εκπαιδευτικών μας προγραμμάτων με βάση την προσωπικότητα και το χαρακτήρα του κάθε μαθητή έτσι ώστε να δημιουργούνται ευκαιρίες επιτυχίας για τον κάθε ένα ξεχωριστά.

oi-stoxoi-mas

Στόχοι μας

  • Η ολοκληρωμένη και κατάλληλη προετοιμασία, οργάνωση και μελέτη για την επίτευξη των στόχων του μαθητή.
  • Η κατάκτηση και ο συνεχής εμπλουτισμός των γνώσεών τους στα θέματα που διδάσκονται ώστε να μπορούν να έχουν τις σωστές βάσεις για να βελτιώσουν τις αποδόσεις τους.
  • Η ανάπτυξη της σημασίας του προγραμματισμού και της αξιοποίησης του χρόνου.
  • Η σωστή ολοκληρωμένη διαπαιδαγώγηση από έμπειρο εξειδικευμένο προσωπικό, σεβόμενοι την ατομικότητα, το χαρακτήρα και την ιδιοσυγκρασία κάθε παιδιού.
  • Η μελέτη σε ένα δημιουργικό, ευφάνταστο, ζεστό και ασφαλές περιβάλλον που σέβεται τον άνθρωπο, την κοινωνία και δημιουργεί από μόνο του στοιχείο υποκίνησης και δράσης.
  • Η ασφάλεια και η σιγουριά όλων των γονέων για την άρτια εξατομικευμένη έγκυρη υποστήριξη των παιδιών τους στην προετοιμασία τους για εισαγωγή στην 3οβάθμια εκπαίδευση.
  • Ο συστηματικός έλεγχος και η συμβουλευτική ενημέρωση των γονέων για τη σχολική και όχι μόνο πορεία των μαθητών
  • Ο έγκαιρος εντοπισμός των αδυναμιών και των αναγκών του κάθε μαθητή (χωριστά) και η αποτελεσματική διαχείριση και κάλυψή τους

Τι λένε για μας Γονείς

Γονείς

Λαδάς Φώτης (γονιός)

“Πιστεύω ότι με διαφορά είναι το καλύτερο φροντιστήριο. Συνεχίστε έτσι. Μακάρι να σας μιμηθούν και άλλα φροντιστήρια . Εξαιρετικό περιβάλλον, άριστοι καθηγητές , τέλεια σχέση με τους μαθητές σας και τους γονείς. Μεγάλες επιτυχίες.!!!”

Γονείς

Τερζής Χρήστος (γονιός)

“Ένα μεγάλο μπράβο. Το παιδί μου είναι ενθουσιασμένο. Βελτίωσε τρομερά τους βαθμούς του, κάλυψε όλα τα κενά του και έβαλε μεγάλους στόχους . Δεν το περίμενα. Ευχαριστώ πολύ!!”

Γονείς

Μπουναρέλης Αθανάσιος (γονιός)

“Παιδιά, όλα είναι τέλεια. Δε συγκρίνεστε. Το παιδί μου αρίστευσε και έπιασε τη σχολή που επιθυμούσε.”

Γονείς

Ορφανός Ιωάννης (γονιός)

“Τα βιβλία τους είναι εξαιρετικά. Οι καθηγητές είναι πάνω στα παιδιά. Ο γιος μου κάθε φορά που έρχεται σπίτι μου μιλάει για την Μέθοδο. Είναι ενθουσιασμένος.”

Γονείς

Εμανουηλίδης Δημήτριος (γονιός)

“Πιστεύω ότι κάναμε την καλύτερη επιλογή για το μέλλον του παιδιού μας. Μας το σύστησαν ως το κορυφαίο φροντιστήριο για το παιδί μας. Στην αρχή ήμασταν επιφυλακτικοί γιατί δεν ξέραμε ποιον να πιστέψουμε. Από την πρώτη επαφή όμως που είχαμε με την διοίκηση , ήμασταν σίγουροι ότι πήραμε την πιο σωστή απόφαση. Έχει εξαιρετικούς καθηγητές, πολύ καλά βιβλία, μοναδικό σύστημα εκπαίδευσης, υπέροχες εγκαταστάσεις και πάνω από όλα δουλεύουν με μέθοδο.”

Γονείς

Αναστασίου Βασίλειος (γονιός)

“Εξαιρετική οργάνωση. Οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες και καλά παιδιά. Τους ξέρω προσωπικά. Δεν τα λέω αυτά για να χαϊδέψω αυτιά. Ξέρουν τι κάνουν, ξέρουν πώς θα καθοδηγήσουν το παιδί στον τελικό στόχο. Εξάλλου αν κάποιος το ψάξει θα δει ότι βγάζουν αριστούχους για το Πανεπιστήμιο. Οι επιτυχίες τους μιλούν από μόνες τους…..!”

Γονείς

Χριστοφορίδης Θεόδωρος (γονιός)

“Καλό φροντιστήριο. Δεν έχω να πω κάτι περισσότερο. Με βολεύει που βάζουν λεωφορείο για το παιδί και μου αρέσει που βλέπω πρόοδο στα μαθήματά του.”

Γονείς

Ολυμπία Βοζίκη – Πέντα (γονιός)

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Φροντιστήριο <<ΜΕΘΟΔΟΣ>> για την επιτυχία του μεγάλου μου γιου, λίγα χρόνια πριν και φυσικά για την επιτυχία του δεύτερου γιού μου του Πέντα Ιωάννη, φέτος (2017).
Η προσφορά όλων των καθηγητών του Φροντιστηρίου τόσο σε γνωστικό όσο και σε ανθρώπινο επίδεδο ήταν αυτή που συνέβαλλε καθοριστικά στην πρόοδο και την επιτυχία τους.
Συγχαρητήρια στη διεύθυνση και σε όλους του καθηγητές που δίνουν <<ψυχή>> σε αυτό που κάνουν. Πάντα επιτυχίες.”

Γονείς

Γιαχανατζής Στάθης (γονιός)

“Η <<Μεθοδικότητα>> και η αποτελεσματικότητα είναι αυτά που τελικά χαρακτηρίζουν ένα άριστο φροντιστήριο. Οί άνθρωποι του <<Μέθοδος” βρίσκουν πάντα την <<Μέθοδο>> να καθοδηγούν τους μαθητές του για να πετυχαίνουν τους στόχους τους. Συγχαρητήρια σε όλους”

Τι λένε για μας Μαθητές

Μαθητές

Τερζή Αναστασία (Ιατρική)

“Tην επιτυχία μου την οφείλω στη ΜΕΘΟΔΟ. Όλα τα θέματα στις Πανελλήνιες τα είχαμε διδαχτεί. Η δουλειά που κάνουν δεν περιγράφεται. Πραγματικά τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.”

Μαθητές

Λαδάς Αλέξανδρος (Πολυτεχνείο)

“Έβαλα στόχους και με σκληρή δουλειά και μελέτη τα κατάφερα. Με βοήθησαν απίστευτα στη Μέθοδο.”

Μαθητές

Ελπιδοφόρα Ελπίδα (Ιατρική)

“Ξεκίνησα στη Μέθοδο από την Α΄Λυκείου. Η διαφορά στις επιδόσεις μου ήταν ολοφάνερη μέσα στην τάξη σε σχέση με τους συμμαθητές μου. Το επίπεδο γνώσης στην Μέθοδο είναι High Class!! Είχα πάει και σε άλλα φροντιστήρια να κάνω μαθήματα. Καμία σχέση. Η Μέθοδο είναι χρόνια μπροστά. Πέρασα στη σχολή της επιλογής μου.”

Μαθητές

Μαθήτρια

“Με έκαναν να το πιστέψω ότι μπορώ να τα καταφέρω. Έχουν ένα παρα πολύ καλό σύστημα εκπαίδευσης που στηρίζεται στον τρόπο διδασκαλίας, στην εμπειρία που έχουν, στα μέσα που χρησιμοποιούν για να κάνουν το μάθημα, στο ενδιαφέρον τους για εμάς. Πραγματικά τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.”