Ποίοι είμαστε

 

Το Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης «ΜΕΘΟΔΟΣ- Πρότυπα κλειστά τμήματα» ιδρύθηκε το 1994, από τους Ζάχο Ηλία και Πετρίδη Πέτρο, Φυσικό και Μαθηµατικό αντίστοιχα.

Με οδηγό το πάθος µας για υψηλή ποιοτική εκπαίδευση, μεθοδικά, χτίσαμε µια αληθινή σχέση εμπιστοσύνης µε τους γονείς και τους μαθητές. Μια σχέση που κάθε χρόνο δικαιώνει την προσπάθεια όλων μας.

Οι 9 στους 10 αριστούχους της περιοχής κάθε χρόνο είναι μαθητές μας. Αυτό το καταφέραμε γιατί επενδύσαμε σε επιστημονικό προσωπικό, σε εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις, σε συγγράμματα, σε ποιότητα ανθρώπων, σε σύγχρονα εποπτικά μέσα διδασκαλίας και σε μηχανισμούς βελτίωσης της γνώσης μας (δια βίου μάθηση).

Οι επιτυχίες των μαθητών μας είναι αυτές που μας δίνουν δύναµη και έµπνευση για να προχωρήσουμε ακόµα πιο δυναµικά, χωρίς να θυσιάσουμε καµιά από τις αρχές και τις αξίες μας.

 

Το όραμά μας

 

Η παροχή υψηλών, ποιοτικών υπηρεσιών εκπαίδευσης που θα μας καθιστά στις συνειδήσεις των συμπολιτών μας , ως πρότυπο εκπαιδευτικό Οργανισμό παροχής γνώσης και διαμόρφωσης ατόμων με ολοκληρωμένη προσωπικότητα , οι οποίοι θα μπορούν να υλοποιήσουν μέσα από εμάς τα οράματα και τις επιδιώξεις τους.

 

 

Η φιλοσοφία μας

 

 

Να αναπτύσσουμε δράσεις που θα δημιουργούν τις προϋποθέσεις για την ανάπτυξη ολοκληρωμένου προγράμματος εκπαίδευσης και προετοιμασίας του μαθητή.
Η εξατομίκευση των εκπαιδευτικών μας προγραμμάτων στην προσωπικότητα και στο χαρακτήρα του κάθε μαθητή έτσι ώστε να δημιουργούνται ευκαιρίες επιτυχίας για τον κάθε ένα ξεχωριστά.

 

Οι στόχοι μας

 

  • Η ολοκληρωμένη και κατάλληλη προετοιμασία, οργάνωση και μελέτη για την επίτευξη των στόχων του μαθητή.
  • Η ισορροπημένη πνευματική ανάπτυξη της προσωπικότητας των παιδιών για να μπορούν να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες των εξετάσεων.
  • Η κατάκτηση και ο συνεχής εμπλουτισμός των γνώσεών τους στα θέματα που διδάσκονται ώστε να μπορούν να έχουν τις σωστές βάσεις για να βελτιώσουν τις αποδόσεις τους.
  • Ο προσανατολισμός τους στην αγάπη για το διάβασμα, την γνώση και την μάθηση.
  • Η ανάπτυξη της σημασίας του προγραμματισμού και της αξιοποίησης του χρόνου.
  • Η σωστή ολοκληρωμένη διαπαιδαγώγηση από έμπειρο εξειδικευμένο προσωπικό, σεβόμενοι την ατομικότητα, τον χαρακτήρα και την ιδιοσυγκρασία κάθε παιδιού.
  • Η μελέτη σε ένα δημιουργικό, ευφάνταστο, ζεστό και ασφαλές περιβάλλον που σέβεται τον άνθρωπο, την κοινωνία και δημιουργεί από μόνο του στοιχείο υποκίνησης και δράσης.
  • Η ασφάλεια και η σιγουριά όλων των γονέων για την άρτια εξατομικευμένη έγκυρη υποστήριξη των παιδιών τους στην προετοιμασία τους για εισαγωγή στην 3οβάθμια εκπαίδευση.
  • Ο συστηματικός έλεγχος και η συμβουλευτική ενημέρωση των γονέων για την σχολική και όχι μόνο πορεία των μαθητών
  • Η αποτελεσματική και έγκαιρη ικανοποίηση των απαιτήσεων κάθε γονέα για τον εμπλουτισμό των γνώσεων των παιδιών τους και την πνευματική τους καλλιέργεια